Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نازنین ملایی پاروزن جوان رشته روئینگ کشورمان روز گذشته موفق شد در مرحله دوم مسابقات المپیک با سوم شدن در گروه خود به جمع ۱۲ قایقران برتر المپیک و مرحله نیمه نهایی راه یابد. این اولین بار است که یک قایقران از ایران به چنین مرحله‌ای راه یافته است. پیش از این محسن شادی رتبه ۲۲ و جاور ۲۴ را در ادوار المپیک قبل برای خود ثبت کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملایی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: مسابقه سختی داشتم و همه آنها بهترین‌های قاره‌های خود بودند. نامیبیا نفر اول قاره آفریقا، مکزیک نفر اول قاره آمریکا، سوئیس دارنده مدال نقره قهرمانی جهان و نفر برتر اروپا، نیوزلند هم بهترین نفر در مسابقات انتخابی المپیک و چین تایپه هم بعد از من موفق به کسب سهمیه المپیک شده بود. می‌تواند گفت این مسابقه بسیار سخت و سنگین بود.

وی افزود: شب قبل از مسابقه با مربی ام وضعیت قایقرانان را آنالیز کردیم و تاکتیک مسابقه را تغییر دادیم. من این تاکتیک را در مسابقه اجرا کردم و نتیجه‌ای که می‌خواستیم راگرفتیم.

پاروزن روئینگ ایران خاطرنشان کرد: من در طول مسابقه به هیچ چیزی جز کاری که می‌خواهم انجام دهم فکر نکردم چرا که چیزی برای از دست دادن نداشتم و آمده‌ام که بهترین عملکرد خودم را داشته باشم. بدون استرس مسابقه دادم و آن کاری را مربی ام خواسته بود را انجام دادم و موفق شدم وارد فینال A وB شوم. این اتفاق برای اولین بار در قایقرانی ایران افتاده است.

وی در پاسخ به این پرسش که «شما گفته‌اید که امکانات ما با کشورهای دیگر قابل مقایسه نیست و حتی جلیقه یخ نداریم، شرایط و امکانات و تجهیزات ما تا چه حد با رقبا فاصله دارد؟»، هم گفت: کلاً امکانات ما نسبت به کشورهای به روز دنیا و حتی کشورهای خوب آسیا هم کم است اما پتانسیل ورزشکاران ما خوب است. با این نتیجه‌ای که گرفتم نشان دادم که قایقرانی ما پتانسیل درخشیدن را دارد.

ملایی خاطرنشان کرد: ما برای پیشرفت امکانات وتجهیزات روز نیاز داریم. روئینگ درایران کهنه سال نیست و جوان است با این وجود این همه نتایج خوب از خود نشان داده‌ایم. اما در کشورهای صاحب نام سالهای سال است که در این رشته کارمی کنند اما ما با این سن و سال کم به اینجا رسیده‌ایم.

وی ادامه داد: اگر هم علم و هم امکانات داشته باشیم و در مسابقات به روز دنیا شرکت کنیم قطعاً می‌توانیم نتایج بهتر از رقبا رقم بزنیم.

نازنین ملایی پاروزن رشته روئینگ ایران پنجشنبه هفته جاری در مرحله نیمه نهایی مسابقه می‌دهد. سه نفر اول این گروه به فینال و جمع شش قایقران برتر المپیک راه می‌یابند.

سی و دومین دوره بازی‌های المپیک از اول تا هفدهم مردادماه در توکیو برگزار می‌شود.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: نازنین ملایی قایقرانی المپیک 2020 توکیو قایقرانی نازنین ملایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۹۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران

به گزارش همشهری آنلاین،‌ صدها دانشجوی آمریکایی در پی اعتراض به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه بازداشت و از دانشگاه اخراج یا تعلیق شدند، معاون وزیر علوم کشورمان از پذیرش دانشجویان آمریکایی اخراجی در دانشگاه‌های ایران خبر می‌دهد.

پلیس آمریکا در روزهای گذشته، صدها دانشجوی معترض به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه را بازداشت کرد، روسای دانشگاه هاروارد، ام. آی. تی، پنسیلوانیا و ماساچوست هم به خاطر اینکه در دانشگاه‌های تحت مدیریت‌شان دانشجویان از فلسطین حمایت کردند دادگاهی و عده‌ای از دانشجویان و اساتید اخراج شدند.

دانشگاهیان ایران اعم از دانشجویان، اساتید و مسؤولان در حمایت از هدف دانشجویان آمریکایی در پشتیبانی از مردم غزه و اعتراض به استکبار در تجمعاتی شرکت کردند.

رؤسای دانشگاه‌های بزرگ کشور نیز ضمن حمایت از دانشگاهیان معترض آمریکایی، برای پذیرش اخراجی‌ها اعلام آمادگی کردند که این دانشجویان را با همان شرایطی که در کشور خودشان تحصیل می‌کردند پذیرش کرده و تسهیلات و امکانات تحصیل در اختیارشان قرار می‌دهند.

علی خطیبی معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز با بیان اینکه جامعه ایرانی اسلامی به معنای واقعی به محیط علم و عالم اهمیت می‌دهد و حرف‌های ما شعار نیست، می‌گوید که در سال ۱۴۰۱ دانشگاه‌های ما دچار بحران شد ولی هیچ نیروی نظامی داخل دانشگاه نشد و هیچ دانشجویی آسیب ندید اما ببینید در آمریکا چه خبر است.

وی عنوان می‌کند که درب دانشگاه‌های ایرانی به روی تمام افرادی که در دانشگاه‌های آمریکا محروم از تحصیل یا تعلیق شدند، باز است و هزینه تحصیل این دانشجویان رایگان است.

کد خبر 849003 منبع: فارس برچسب‌ها دانشگاه‌های ایران دانشگاه - دانشجو خبر ویژه ایالات متحده آمریکا فلسطین

دیگر خبرها

  • خسارت سیلاب به خط انتقال آب ۳ روستای دزفول
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • بسیج تمامی امکانات برای رفع آبگرفتگی‌ها در دزفول
  • آبگرفتگی اماکن مسکونی در خوی/ امکانات شهرداری بسیج شد
  • عملیات «وعده صادق» جایگاه ایران در برابر دیدگان کشورهای جهان را تغییر داد
  • پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران
  • بهره‌برداری از بلندترین آسمان‌خراش مسکونی جهان در سال ۲۰۲۸
  • صعود عراق به المپیک برای نویدکیا گران‌ تمام شد
  • بازدید محسنی اژه‌ای از دستاوردهای نیروی دریایی سپاه
  • خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب